Kurs Kayıt İşlemleri Nasıl Yapılır?
14.06.2024
  • Kayıt tarihleri aralığında kursa kayıt olma butonu aktif hale gelecektir.
  • Üniversitemiz öğrencileri TC Kimlik numarası ve öğrenci numarası bilgileriyle oturum açabilirler.
  • Oturum açtıktan sonra menüden kayıt olmak istenen kurs seçilip, kurs ücretinin yatırılacağı hesap bilgileri görüntülenebilir.
  • Kurs ücreti yatırma işlemleri sadece Havale/EFT yoluyla yapılabilmektedir. Ödeme işlemini gerçekleştirirken açıklama kısmına mutlaka Kursun Adı (İSG), kursiyerin adı soyadı ve TC numarası yazılmalıdır. Açıklama yazılmadığı takdirde e-posta ( uzem@klu.edu.tr veya uzemakademi@klu.edu.tr ) yoluyla iletişime geçilmeli ve gerekli bilgiler saağlanmalıdır. Aksi halde öğrencinin kurs kaydı gerçekleştirilemeyecektir.
  • Kurs ücreti yatırılırken gönderilen tutar miktarına kurs ücreti tutarının birebir aynısı yazılmalıdır. Banka havale/EFT komisyon tutarı, gönderilen tutara dahil edilmemelidir. İlan ettiğimiz kurs ücreti kadar tutar gönderilmelidir.
  • Kurs ücreti gönderildikten sonra banka işlemine ait dekont/fiş görüntüsü Uzem Akademi sistemine yüklenmelidir. Ödeme işlemine ait görüntü yüklemeyen kursiyerlerin kurs kayıtları onaylanmayacaktır.
  • Kurs ücretinin yatırılmasının ardından kursa kayıt işleminin tamamlanması için personelimiz tarafından ödemenin onaylanması gerekmektedir.
  • Kurs kayıt dönemlerinde yaşanan yoğunluktan dolayı başvuruların onaylanması vakit alabilmektedir. Ödeme işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinin ardından ortalama 3 iş günü içerisinde kurs kayıtları onaylanmaktadır.
  • Ödeme işlemleriyle ilgili herhangi bir problem olması durumunda birimimiz personeli tarafından ilgili kursiyerle iletişime geçilecektir.
  • Kurs başlama tarihinden 1 gün önce ilgili kursun verileceği Teams ekibi oluşturulacak ve tüm öğrenciler ilgili ekibe dahil edilecektir.
  • Mazeretli kayıt işlemi yapılmamaktadır.